CSGO ranks

Som du kan se fra bildet ovenfor, hadde Nord-Amerika et veldig stort antall spillere i Silver-rekkene. Dette skyldtes en rekke årsaker, men den viktigste var at det rett og slett var for mange som spilte spillet. Dette gjorde det veldig vanskelig for spillere å komme seg gjennom rekkene, da de hele tiden ble matchet opp mot spillere som var mye bedre enn dem.

Med den nye oppdateringen vil alle spillere i Nord-Amerika få tilbakestilt rekkene. Dette betyr at alle starter fra scratch og må jobbe seg opp i csgo ranks igjen.

Dette er en god ting, siden det vil tillate spillere å bli mer jevnt opp mot hverandre. Det betyr også at det ikke vil være så mange i lavere rangeringer.

Den nylige rekalibreringen av CSGO ranks har vært et hett tema blant fellesskapet.

Mens noen spillere feirer de nye endringene, lurer andre på hvorfor Valve følte behovet for å gjøre en så drastisk endring.

Når man ser på matchmaking-rangeringsfordelingene i hver region, er det tydelig at det har vært noen uheldige tendenser som har vært skadelig for spillopplevelsen. Nord-Amerika er et godt eksempel, som Leetify påpeker i en serie tweets, der det er tydelig at mange spillere i denne regionen har sittet fast i Silver 2 altfor lenge.

Med den nye rekalibreringen håper man at denne typen problemer vil bli løst og at alle vil få en morsommere spilleopplevelse.

CSGO Ranks bestemmes av en rekke faktorer:

Inkludert seierrate, draps-/dødsforhold og hodeskuddprosent. Cs-rangene brukes til å matche spillere med lignende ferdighetsnivå sammen i online-kamper. Det er totalt 18 cs-rangeringer, fra Silver 1 til Global Elite.

Spillere som rangerer opp i cs går gjennom en rekke forskjellige stadier, fra Silver til Master Guardian. Den første fasen er Silver, hvor spillere har et veldig lavt ferdighetsnivå. Neste trinn er Gold Nova, hvor spillere begynner å utvikle noen grunnleggende ferdigheter. Etter det er Master Guardian, hvor spillere anses å være gode i spillet. Til slutt er det Global Elite-rangeringen, som kun oppnås av de beste spillerne i verden